مشاهده آفلاین صفحات وب با 5 روش

مشاهده آفلاین صفحات وب

همه ما در شرایطی بوده ایم که نیاز داشتیم وب سایتی را مشاهده کنیم اما به دلیل ضعیف بودن اینترنت و یا نبود آن این امکان را نداشتیم. ممکن است هنگام پرواز بخواهید وب سایت مورد علاقه تان را چک کنید یا در تعطیلات خود به سفری بروید که در آن منطقه اینترنت وجود ندارد. در این مقاله بهترین روش ها برای مشاهده آفلاین صفحات وب به شما آموزش داده می شود.

1- ذخیره صفحات وب در کامپیوتر

شما می توانید در کامپیوتر یا لپ تاپ خود با هر سیستم عاملی مثل ویندوز، لینوکس و مک، به راحتی صفحه وب مورد نظر خود را ذخیره کرده و در زمان دلخواه آن را به صورت آفلاین مشاهده کنید. کافیست هنگامی که سیستم شما متصل به اینترنت است وارد صفحه انتخابی شوید و بر روی کلید ctrl+s کلیک کنید. به این ترتیب فایلی با فرمت Html و یک پوشه حاوی تمام داده ها بر روی سیستم شما ذخیره می شود. شما بدون نیاز به اینترنت و به صورت آفلاین می توانید از فایل ذخیره شده استفاده کرده و آن را مرور کنید.

مشاهده آفلاین صفحات وب

2- مشاهده آفلاین صفحات وب در تلفن های هوشمند

با استفاده مرورگر کروم در نسخه های اندروید و ios می توانید صفحات وب را در انواع موبایل ها بدون نیاز به اینترنت مشاهده کنید. در تلفن هوشمند اندورید خود، صفحه مورد نظر را از طریق مرورگر chrome باز کرده و روی منویی که در گوشه بالا سمت راست وجود کلیک کنید. در این منو روی گزینه دانلود ضربه بزنید و منتظر بمانید تا بارگیری کامل شود. همچنین در موبایل های آیفون ویژگی Reading List به شما این امکان را می دهد که صفحه مورد نظر خود را ذخیره کرده و در زمان مناسب و بدون نیاز به اینترنت آن را مشاهده کنید.

3- ذخیره صفحات وب با استفاده از افزونه ها

یکی دیگر از روش های مشاهده آفلاین صفحات وب استفاده از افزونه های می باشد. در مرورگر کروم می توانید با استفاده از افزونه Page Archiver یک صفحه یا تمام صفحات وب سایتی را ذخیره کرده و در هنگام نبود اینترنت آن ها به صورت آفلاین مشاهده کنید. همچنین برای مرورگر Firefox از افزونه ScrapBook یا Mozilla Archive Format استفاده کنید. با استفاده از آن ها می توانید یک وب سایت کامل را بارگیری کرده و در هر زمان و مکان بدون نیاز به اینترنت آن ها را مشاهده کنید.

مشاهده آفلاین صفحات وب

4- استفاده از نرم افزار های مشاهده آفلاین صفحات وب

نرم افزار Instapaper به شما این امکان را می دهد که محتوای نا محدودی را ذخیره کنید. با استفاده از این نرم افزار می توانید دسته بندی های شخصی خود را ایجاد کنید و در اوقات فراغت خود آن ها را بخوانید. از این نرم افزار می توانید برای ذخیره سازی محتوای صوتی و تصویری وب سایت ها نیز استفاده کنید. شما می توانید با نرم افزارهای دیگری مثل Pocket یا Evernote Web Clipper در هر مکانی به مشاهده آفلاین صفحات وب بپردازید.

مشاهده آفلاین صفحات وب

5- استفاده از حافظه پنهان برای مشاهده آفلاین صفحات وب

وقتی یک صفحه وب را در مرورگر خود بازدید می کنید، تمام منابع از جمله تصاویر و فایل های Javascript در حافظه نهان مرورگر دانلود و ذخیره می شوند. ذخیره صفحاتی که شما قبلاً  آن ها را بازدید کرده اید باعث می شود در دفعات بعد آن صفحه سریع تر بارگیری شود، زیرا مرورگر مجبور نیست منابع را دوباره بارگیری کند. این قابلیت به شما کمک می کند زمانی که به اینترنت متصل نیستید، از حافظه نهان برای مشاهده صفحات وبی که قبلاً بازدید کرده اید و در حافظه پنهان کپی شده اند استفاده کنید.

برای این کار باید عبارت chrome://flags/#show-saved-copy را در نوار آدرس تایپ کنید و “Enter” را فشار دهید. در قسمت “Show Saved Copy ” ، گزینه “Enable: Secondary” را از لیست کشویی انتخاب کنید. 

روی گزینه “Relaunch Now” کلیک کنید تا تغییرات اعمال شود.

هنگام بازدید از سایت به صورت آفلاین این صفحه به شما نمایش داده می شود که با کلیک روی گزینه Show Saved Copy می توانید آن را از حافظه پنهان مرورگر خود بخوانید.

به این ترتیب هنگامی که آفلاین هستید و به یک وب سایت مراجعه می کنید، به جای بارگیری از سرور وب سایت، از نسخه ذخیره شده در حافظه پنهان بارگیری می شود. بنابراین ، اگر می دانید که به اینترنت دسترسی ندارید، حتماً قبل از آن به وب سایت هایی که می خواهید دسترسی داشته باشید، مراجعه کنید تا برای دسترسی آفلاین در حافظه نهان ذخیره شوند.

شما چه روش هایی را برای مشاهده آفلاین صفحات وب امتحان کرده کرده اید؟ آن ها را با ما در میان بگذارید.